Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-05-21
|
Kategorier:

Nyheter,

Askersund

Status om fiberutbyggnaden i Olshammar med omnejd

Först vill vi på IP-Only beklaga förseningen av fiberutbyggnaden och uttrycka vår uppskattning för tålamodet.

Status för området just nu är att vi inväntar de byggbeslut vi behöver för att komma vidare i fiberbyggnationen. Parallellt arbetar vi med projekteringen av fibernät, vilket innebär att vi ser över hur vi ska förlägga fiberkabeln i området.

Att förlägga fiberkablar på längre sträckor är kostsamt och därför ser vi även över möjligheten att söka ekonomiskt bidrag för fiberbyggnationen i ditt område. Vi återkommer med mer information när vi har ett formellt beslut.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan