Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-12-07
|
Kategorier:

Nyheter,

Örebro

Byggstatus i Ekeby och Almby

Detaljprojekteringen är igång i ditt område. Vi beklagar att detta tar tid och vi gör vårt bästa att skynda på processen. Anledningen till att projektering tar lång tid är att vi fysiskt är ute i ditt område och granskar samtliga projekteringsvägar. Alla planerade schaktsträckor kör vi med bil samt går till fots för att kontrollera att det är möjligt att lägga ner kanalisationen.

Till planerade schaktsträckor behöver vi även planera alternativa vägar då vi ibland stöter på hinder för grävningen. Med långa grävsträckor och därmed många olika vägar att ta sig fram på blir arbetet komplicerat och planering och projektering tar längre tid. Samtidigt arbetar vi också med att ta in de markavtal och tillstånd som behövs för utbyggnaden.
Momenten vi nämner ovan är viktiga processer som behöver bearbetas innan ni ser maskiner i ert område. Vi kommer löpande att återkomma med information gällande fiberutbyggnaden hem till dig.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan