Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-15
|
Kategorier:

Nyheter,

Kumla

Byggstatus i Kumla

Som du tidigare fått information om har vi inte fattat ett byggbeslut i ditt område ännu. Gällande tidsförskjutningen spelar flera faktorer in, bland annat har projekteringen dragit ut på tiden. Det är viktigt för oss att vi gör en noggrann detaljprojektering så att vi tar beslut baserat på fakta. Vi kommer löpande att återkomma med information om fiberutbyggnaden.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan