Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-14
|
Kategorier:

Nyheter,

Örebro

Byggstatus i Arvaby, Attersta och Förlunda

Som du tidigare fått information om har vi inte fattat ett byggbeslut i ditt område ännu. Just nu arbetar vi med nätplanering och projektering i ditt område. Det betyder bland annat att vi ser över vilka grävsträckor som berörs för att se vilka tillstånd som behövs från privata markägare och myndigheter. Vi kommer löpande att återkomma med information om fiberutbyggnaden till dig.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan