Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

I vårt kundforum finns svar på nästan alla frågor. Sök svar eller ställ din egen fråga! Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-13
|
Kategorier:

Nyheter,

Hallsberg

Byggstatus i Pålsboda

Som du tidigare fått information om har vi inte fattat ett byggbeslut i ditt område ännu. Vår ambition är att så snart som möjligt återkomma med besked. Orsaken till att besked dröjt är att vi inte uppnått önskad anslutningsgrad, i dagsläget har ungefär hälften i ditt område beställt fiber. Dessvärre är det inte nog hög anslutning för att en utbyggnad av fibernätet ska bli av just nu. Vi fortsätter därmed att projektera, se över olika lösningar och aktiviteter för att få med så många som möjligt på fiberresan innan vi fattar ett byggbeslut.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan